browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Visita al Tecnocampus de Mataró. Alumnes de 2on del batxillerat de ciències socials

Posted by on 20 marzo, 2013

(Article fet per Blanca Martín-Gil)

El passat 8 de març els alumnes del Batxillerat de ciències socials de 2n, van fer una visita al Tecnocampus de Mataró. La visita va començar amb la xerrada a càrrec del professor Jesús Molina, psicòleg que, a més d’impartir classes a la universitat, també treballa al món de l’empresa a l’àrea de recursos humans. Aquesta xerrada també va servir d’orientació per aquells que encara no tenen clar quins estudis superiors triar, ja que el professor Molina ens va donar consells útils per prendre aquesta important decisió.

0803201329408032013290

A més, vam participar en un taller en el que posàvem a prova la nostra capacitat de negociar amb els altres, escenificant el que en economia es coneix com “dilema del presoner”. Així, vam esbrinar si la nostra tendència és a ser un negociant agressiu o tou i quan convé ser una cosa o l’altra. La xerrada va ser molt interessant, no només per l’activitat en sí sinó perquè un cop més vam entrar en contacte amb el món en què d’aquí pocs mesos esperem que estigueu. Després de la xerrada, vam visitar les instal·lacions, que compten com a principals equipaments amb la “Incubadora d’empreses” i el centre de congressos. Un dels projectes més interessants engegats pel Tecnocampus és el dels premis Cre@tic, adreçats a empreses amb base tecnològica constituïdes en l’últim any i que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora al Maresme. Les tres empreses guanyadores reben diferents dotacions econòmiques i una bonificació per romandre a l’open space de la incubadora.  El més sorprenent del Tecnocampus ha estat comprovar les sinèrgies que provoca el fet que universitat, empreses i nous emprenedors comparteixin espai i contribueixin així al desenvolupament socioeconòmic de la comarca.

http://www.tecnocampus.cat/

Comments are closed.